CALL US NOW
+7 9778325172
Cart0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Pogoji uporabe

Dobrodošli v naši spletni trgovini.

Prosimo, da pozorno preberete te pogoje in določila, saj se z dostopom do te spletne strani strinjate, da boste upoštevali te pogoje in določila. Če se ne strinjate s temi pogoji, ne smete dostopati ali uporabljati tega spletnega mesta.

Spletno nakupovanje

Ko oddate naročilo v naši trgovini, potrdite naslednje pogoje.

Če ste mlajši od 16 let, ne ustvarjajte računa na tem spletnem mestu in nam ne pošiljajte svojih podatkov.
1. Zagotoviti morate, da je vaš naslov za pošiljanje resničen, točen in popoln

2. informacije za vaše naročilo(-a). Ne pozabite, da nima nobene dolžnosti za netočne informacije, ki ste jih posredovali.

Sprejem naročila

Takoj, ko oddate naročilo na našem spletnem mestu, vam bomo po e-pošti na vaš e-poštni naslov poslali račun v elektronski različici z osnovnimi podatki o naročilu. Če prejmete e-poštno sporočilo s potrditvijo naročila, to pomeni, da sprejemamo vaše naročilo in izdelek(-e), ki ste ga naročili, bomo naknadno izdelali. Prav tako boste kmalu ali slej obveščeni, če kateri koli izdelek, ki ste ga naročili, ni na voljo.

Način plačila in varnost

1. Sprejemamo plačilo z vsemi glavnimi kreditnimi in debetnimi karticami.
2. ne bo shranil nobenih vaših podatkov o plačilu. Vaše plačilo bo avtorizirano na zaščiteni strani tretje osebe.
3. Prosimo, ne pošiljajte podatkov o plačilu po e-pošti, ker v teh okoliščinah ne moremo zagotoviti varnosti vaših podatkov.

Podatki o dostavi

Zaradi različne razpoložljivosti artiklov je lahko več artiklov v enem naročilu poslanih ločeno. Vsaka posamezna pošiljka ima lahko ločeno ceno, vendar skupni stroški pošiljanja za celotno pošiljko ne smejo preseči veljavnega pavšalnega stroškov pošiljanja za celotno naročilo. Vsaka pošiljka bo imela svojo sledilno številko in ji bo mogoče slediti s sledilno številko. Prosimo, pošljite nam e-pošto skupaj s številko naročila, da vam bomo ponudili številko za sledenje, potem ko pošljemo vaš paket.

1. Upoštevajte, da ne moremo zagotoviti določenih datumov pošiljanja. Vse je odvisno od izdelkov, ki jih naročite, in določene destinacije pošiljanja. Dostava vaših naročil ne traja več kot 20 dni. Po oddaji naročila se obrnite na službo za stranke, da spremljate stanje naročila.

2.shop ne prevzema nobene odgovornosti, če se vaši naročeni izdelki izgubijo med dostavo zaradi napačnih podatkov o pošiljanju.

Pogoji dobave

1. Storitev za stranke se zelo potrudi, da je vse blago, prikazano na spletnem mestu, na voljo ali da so informacije o oglaševanih izdelkih točne.
2. Dovolite majhno razliko med slikami, prikazanimi na spletu, in predmeti, ki ste jih prejeli, zaradi različnih perspektiv, kot so svetlobni faktorji pri fotografiranju.

Preklic naročila

1. Če vztrajate pri spremembi ali preklicu naročila, se morate obrniti v 24 urah po tem, ko ste oddali naročilo, saj bomo v tem roku nadaljevali in vaše naročilo prenesli proizvajalcu.
2. Če je bila dostava že dogovorjena, mora stranka zaprositi za vračilo na lastne stroške in vračilo denarja, ko prejmemo naročilo.

Vračilo in vračilo

1. Morda boste morali blago preveriti takoj po prejemu naročila. To vam pomaga, da brez odlašanja potrdite odgovornost, ko se odkrije kakršna koli napaka ali škoda.
2. Če je to naša krivda, se morate vrniti za celotno vračilo v dobrem stanju. V tem primeru nas kontaktirajte v 7 dneh.
3. Preden blago vrnete, se prepričajte, da je v prvotnem stanju in da morate vse priložene dodatke vrniti skupaj.
4. Za vračilo se obrnite na našo službo za pomoč strankam. Ne prevzemite odgovornosti, če svoje predmete vrnete brez spolnega odnosa.
5. Vi ste odgovorni za povrnitev škode, če je do poškodbe blaga prišlo po vaši krivdi.

Veljavno pravo in sodstvo

Zgornji pogoji in določila so v skladu z zakonom in so v izključni pristojnosti sodišča.